Salaris administratie

Medewerkers zijn jouw kapitaal, maar de salarisadministratie kost je veel tijd. Met steeds veranderende wetgeving heb je je handen vol aan het zorgen voor een correcte, tijdige verloning van al jouw medewerkers. Wij helpen je graag verder! Bij ons kun je je salarisadministratie uitbesteden. Dit scheelt je veel werk. Jouw medewerkers blijven gewoon bij jou in dienst, maar wij verzorgen de gehele salarisadministratie. 

Uw salarissen

Salarisadministratie is veelal tijdrovend en kan complex zijn. Met de steeds veranderende wetgeving heb je je handen vol aan het zorgen voor een correcte en tijdige verloning van jouw medewerkers. Bij ons kan je de salarisadministratie uitbesteden. Wij helpen je graag verder.

Onze werkzaamheden in de salarisadministratie zijn:

Aanmaken van loonstroken

De door u gemelde loonmutaties verwerken wij in de software. Na verwerking wordt maandelijks de loonstroken aangemaakt en elektronisch naar u verzonden.

Loonheffingsaangifte

De loonheffingsaangifte wordt maandelijks elektronisch bij de belastingdienst ingediend. U ontvang van ons een overzicht wat er aan de belastingdienst betaald moet worden.

Pensioenfonds

Indien een onderneming de verplichting heeft om zich aan te sluiten bij een pensioenfonds, dan kunnen wij de aangifte elektronisch voor u indienen.

Jaaropgave

Jaarlijks worden de jaaropgaves elektronisch verzonden