Over ons

Administratiekantoor JISP is een familiebedrijf gevestigd in Bathmen, maar ook bereikbaar in Almere. De klantenkring van administratiekantoor JISP is zeer gevarieerd en bestaat uit midden- en kleinbedrijven. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact.

Wat maakt ons uniek

%

Laagdrempelig

%

Persoonlijk

%

Snelle afhandeling

Ons verhaal

Het verhaal van administratiekantoor JISP begint op een verjaardag waar enkele kleine ondernemers ook aanwezig zijn. Mensen niet tevreden waren met hun accountant of boekhouder.

Duidelijk was dat men graag ziet dat hun boekhouder makkelijk bereikbaar moet zijn en hun begrijpt met een paar worden.

Dit was het moment dat ik de uitdaging wel aan wou om deze mensen te willen begeleiden. Het administratiekantoor werd ingeschreven en rustig gestart met een paar kleine ondernemers.

Dit bleek een groot succes. Zonder reclame nam het klantenbestand jaarlijks flink toe. De hobby werd een serieus bedrijf waarbij zelfs een medewerkster werd aangenomen.

De ondernemers waren zeer tevreden door de persoonlijke benadering. Doel was en is om een onderdeel van de onderneming te worden waar de administratie voor verzorgd werd, de onderneming te begrijpen, en hun taal te spreken.

Belangrijk blijkt ook dat de vragen snel beantwoord worden. Onze klanten zijn vaak positief verrast door de snelle afhandeling hiervan. Wij proberen dit altijd binnen de afgesproken termijn af te ronden.

Wie zijn wij

Ine Rosengarten

Mijn naam is Ine Rosengarten. Met veel plezier woon ik op een woonboerderij omringt door veel beesten. Dit is samen met tuinieren mijn hobby.

Op mijn 18e jaar ben ik terrecht gekomen op de financiele afdeling van samenwerkende ondernemingen. Hier ligt mijn basis voor mijn administratiekantoor. Deze heb ik opgericht in februari 1990. Ik had toen bij veel bedrijven een uitgebreide kennis opgedaan en diverse opleidingen gevolgt. 

Na 30 jaar heb ik nog steeds geen spijt van mijn keuze om startende en MKB ondernemers zoveel mogelijk te helpen op de punten waar zij behoefte aan hebben.

 

Sandra van Vulpen

Hoi! Ik ben Sandra van Vulpen. Moeder van 2 lieve kindjes en woonachtig in Almere. Gezellig samen zijn met familie en vrienden, korte tripjes naar het buitenland en een bezoek aan de sauna wordt ik helemaal enthousiast van!

Tijdens mijn veelzijdige loopbaan heb ik verschillende soorten banen gehad en hierdoor verschillende soorten ervaringen en kennis opgedaan. Na een periode van 10 jaar in de reiswereld gewerkt te hebben heb ik een kleine 3 jaar als sales binnendienst gewerkt om vervolgens in de administratieve wereld terecht te komen. 

Nu ben ik Office Manager bij een ICT bedrijf en daarnaast heb ik de hoofdfocus gelegd bij het werken in dit fantastische familiebedrijf! Sinds 2004 werk ik al mee op de achtergrond en doe ik kleine klusjes. Sinds januari 2019 werk ik parttime en ben ik mij gaan omscholen om alle kennis in huis te krijgen.