Financiële administratie

Een juiste financiele administratie is essentieel voor een bedrijf. Hierbij maakt het niet uit of u een multinational bent of een kleine zelfstandige (ZZP). De belastingdienst eist een goed overzicht van al uw financiele activiteiten en stelt daar strenge regels aan.

Uw administratie

 Wij verzorgen de financiële administratie voor onze relaties op verschillende manieren. Van alleen financieel advies tot de complete boekhouding. Wij kunnen uw financiële administratie desgewenst op elk gewenst serviceniveau verzorgen.

Onze werkzaamheden

Fiscale Aangiften

Wij verzorgen vrijwel alle voorkomende fiscale aangiften voor onze relaties. De meest voorkomende aangiften zijn Inkomstenbelasting, Omzetbelasting, Vennootschapsbelasting, Loonbelasting en Dividendbelasting.

Jaarrekening

Op basis van de door u of door ons verzorgde financiële administratie kunnen wij de jaarrekeningen voor uw éénmanszaak, vennootschap onder firma, besloten vennootschap, maatschap of stichting voor u samenstellen.

Overige werkzaamheden

Wij kunnen u ondersteunen bij het inrichten van uw financiële administratie. Wij beschikken over gedegen kennis van diverse met name op administratie en aanverwante zaken gerichte programmatuur en kunnen u desgewenst adviseren bij uw keuze voor uw automatisering.

Een administratie in een “schoenendoos”? Ook dit is geen probleem. Wij sorteren het en verwerken het tot een overzichtelijke administratie.