Onze diensten

Administratiekantoor JISP levert vele diensten aan midden- en kleinbedrijven. Om het voor u wat overzichtelijker te maken zijn alle diensten in 4 groepen verdeeld. Voor meer informatie kunt u naar de pagina gaan.

financiële administratie

Een juiste financiële administratie is essentieel voor een bedrijf. Hierbij maakt het niet uit of u multinational bent, een kleine zelfstandige of een ZZP’er. De belastingdienst eist een goed overzicht van al uw financiële activiteiten en stelt daar strenge regels aan.

salaris administratie

Medewerkers zijn jouw kapitaal, maar de salarisadministratie kost veel tijd. Met steeds veranderende wetgeving heb je je handen vol aan het verzorgen van een verloning aan alle medewerkers. Bij ons kun je de salarisadministratie uitbesteden. Dit scheelt veel werk. 

belastingzaken

De fiscale wet- en regelgeving verandert continu. Wij begrijpen dat dit voor jouw als ondernemer geen dagelijkse kost is. Daarom geven wij duidelijke adviezen en concrete oplossingen om de fiscale positie te verbeteren. Zo krijg je weer grip op de belastingzaken.

starters

De administratie is voor de meeste starters geen klus waar ze naar uitkijken. Toch ben je verplicht om een overzichtelijke boekhouding op te stellen en een correcte belastingaangifte te doen. Wij begeleiden en adviseren je graag bij het opstarten van je onderneming.

Boekhoudpakketten

Toch een ander pakket

Wil jij meer informatie of een pakket op maat gemaakt hebben neem dan nu contact met ons op, dan kijken wij naar de mogelijkheden.