Home Onze diensten Over ons Contact
Financiele administratie
Salaris administratie
Belastingzaken
Starters

Financiële administratie

-Sorteren van administratie
De in te leveren administratie wordt vaak gesorteerd op het invoersysteem. Er zijn mensen die dat al heel netjes aanleveren, maar het gebeurd ook dat alles ongesorteerd aangeleverd wordt. Wij zullen dan alles eerst sorteren en controleren.

-Inboeken van administratie
De gesorteerde administratie zal ingeboekt worden in ons financiële software, wij werken met Snelstart.

-Debiteuren beheer
Het is mogelijk om facturatie en controle van de openstaande posten aan ons uit te besteden. Wij zullen volgens door u aangegeven systeem de openstaande posten controleren en eventueel de invordering van de openstaande posten op ons nemen.

-Crediteuren beheer
Het is mogelijk om het crediteuren beheer bij ons neer te leggen. Dit houd in dat wij de nog te betalen posten controleren en zorgen dat deze optijd voldaan worden.

-Factureren
Indien u niet beschikt over een eigen facturatie programma, dan hebben wij de mogelijkheid om uw facturen van ons systeem aan te maken en te versturen.

-Tijdelijk inhuren van inboekkracht bij u op kantoor
Indien u kampt met onderbezetting of ziekte binnen uw organisatie is er een mogelijkheid dat wij bij u op kantoor de financiële administratie verzorgen

-Samenstellen van jaarrekeningen
Zodra het jaar afgerond is zal er een jaarverslag opgesteld moeten worden. Dit houd in een overzicht van bezittingen en schulden en het verlies/winst overzicht op te stellen over de ondernemer terwijl deze ook aan alle normen van de belastingdienst en het bankwezen voldoet.

-Verzorgen van (tussentijdse) financiële rapportage
Soms is het nodig tussentijds een financieel overzicht van de onderneming te overleggen deze kunnen wij op uw verzoek samenstellen.